BetonsiloEen mestsilo is een ideale oplossing voor het overschot aan mest in uw stal/kelder. Een mestsilo is verkrijgbaar in verschillende varianten en inhoudsmaten.  U kunt kiezen voor:

PAS Mestopslagsystemen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in mestopslagsystemen. PAS mestopslagsystemen BV met het hoofdkantoor in Drachten – Nederland, is leverancier, producent en dealer van mestopslag tanks en afdeksystemen met name in de agrarische sector. Wij leveren en monteren inmiddels door heel Europa.

Keuring mestsilo

Uw mestopslag dient gekeurd te worden volgens KIWA richtlijnen. PAS Mestopslagsystemen is officieel geregistreerd volgens de KIWA normen en mag uw mestopslagsysteem keuren voor een nieuwe referentieperiode. Klik hier voor meer informatie voer het keuren van uw mestopslagsysteem.

Reparatie mestsilo 

Het kan voorkomen dat uw mestsilo aan vervanging of reparatie toe is. Vaak kunnen wij met kleine reparaties en vervangingen uw mestsilo weer voor jaren klaar maken.  Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij kunnen ter plekke een inschatting maken van uw situatie.

MEER INFORMATIE OVER MESTSILO’S

Wilt u meer informatie over de mestsilo’s en mogelijkheden van PAS mestopslagsystemen?

  • Bel met  0512-582058 met één van onze deskundige adviseurs
  • Of bel rechtstreeks met één van onze vertegenwoordigers Berend Jan Woltinge (06-13353506) of Jaap Veenstra (06-22495136)
  • Vul ons contactformulier in (om een informatie aan te vragen)
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Brochure downloaden (rechtermuisknop, ‘opslaan als’) over mestsilo’s