Macchina dopo il lavoro eseguitoPAS Mestopslagsystemen voert via SIM Holland een zeer compleet programma aan mestscheiders. Ook hier kiezen wij voor een compleet en duurzaam eindproduct. Een mestscheider is op verschillende manieren in te zetten.

Doda mestscheider

De mestscheider heeft een hoge scheidingscapaciteit van 12 – 60 m3 per uur afhankelijk van de dikte van het te scheiden product. De machine is uitgevoerd in roestvrijstaal voor een lange levensduur.

Doda trommel mestscheider

De Doda trommel mestscheider in volledig roestvrijstaal 304 uitvoering, inclusief schakelkast. De druk op de rollen die de mest uitpersen gaat via een hydraulisch instelbare druk. Dit zorgt ervoor dat de druk niet verloopt zoals bij veerbelaste rollen kan voorkomen.

Doda-trommel-mestscheider

De Mestscheider is er naar keuze met 1,6 of 2 mm gaatjes in de draaiende trommelzeef. Een overdruksysteem van roestvrijstaal 304 buis wordt standaard meegeleverd. De schakelkast bediend ook de pomp, ( tot 11 Kw direct start ) die de mest naar de scheider pompt. De capaciteit ligt tussen de 15-18mh3 bij een drogestof gehalte van +/-10%.

Doda schroef mestscheider

De Doda schroef mestscheider in volledig roestvrijstalen 304 uitvoering en inclusief schakelkast. Leverbaar in 2 uitvoeringen nl. 4 en 5 Kw. De motor drijft via een planetaire tandwielkast de schroef aan. Uniek aan de mestscheider is de snij – inrichting die er voor zorgt dat vastlopen bij grote delen nagenoeg tot het verleden behoord. De 4 en 5 Kw maken alleen verschil in de lengte van de zeef. 4 Kw 520mm lengte en de 5 Kw 780 mm lengte. Standaard wordt een overdruksysteem meegeleverd welke beschadiging door te hoge pompdruk voorkomt. Doda geeft 2 jaar garantie uitgezonderd de zeef en schroef en de schakelkast bediend ook de pomp die de mest naar de scheider pompt. De capaciteit ligt tussen de 10-15mh3 bij een drogestof gehalte van +/-10%

Doda schroef mestscheider: Mest gebruiken als boxstrooisel. 

Voor mest scheiden en de droge fractie als boxstrooisel te gebruiken is een mestscheider beschikbaar die de mest tot 35 % droge stof kan persen. Wij hebben als diverse gebruikers die dit met tevredenheid toepassen. Deze mestscheider is als demo aanwezig op ons bedrijf. Neem kontact op voor meer info.

Meer informatie over mestscheiders

Wilt u meer informatie over de mestscheiders en mogelijkheden van PAS mestopslagsystemen?

  • Bel met  0512-582058 met één van onze deskundige adviseurs
  • Of bel rechtstreeks met een van onze vertegenwoordigers: Jaap Veenstra (06-22495136) of Berend Jan Woltinge (06-13353506)
  • Vul ons contactformulier in (om een informatie aan te vragen)
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan