Komt u mestopslagruimte te kort en overweegt u een mestsilo te kopen? PAS Mestopslagsystemen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in agrarische mestopslagsystemen. U kunt bij ons uw mestsilo (of mestopslagsysteem) kopen tot wel 15.000 m3.

Mestsilo kopen of onderkelderen?

Uiteraard is die keuze aan u. Het kan natuurlijk zijn dat u het liefste alles onderkeldert, of geen silo op uw erf wilt hebben staan. Echter, over het algemeen geldt wel dat een betonsilo kopen € 40,- per m2 goedkoper is dan de stal te onderkelderen.

Welke mestsilo moet ik kopen?

Naast de alom bekende betonnen mestsilo’s en staal ge-emailleerde silo’s, zijn er meerdere (goedkope) opties om de mest op te slaan. Komt de mestopslag op uw erf (bouwblok), of dient er een mestopslagsysteem in het weiland te worden gepalatst (eventueel handiger met in- en uitrijden)? Wie maakt er allemaal gebruik van de opslag? Is de ruimte beschikbaar? Wat is het budget? En nog veel meer factoren. PAS Mestopslagsystemen biedt de volgende mestopslagsystemen:

Meer informatie over mestsilo’s

Wilt u meer informatie over de mestsilo’s en mogelijkheden van PAS mestopslagsystemen?

  • Bel met  0512-582058 met één van onze deskundige adviseurs
  • Of bel rechtstreeks met een van onze vertegenwoordigers: Hilbert Vos (06-54901073) of Berend Jan Woltinge (06-13353506)
  • Vul ons contactformulier in (om een informatie aan te vragen)
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Brochure downloaden (rechtermuisknop, ‘opslaan als’) over mestsilo’s